Redactieblog

180 x bekeken

LTO Glaskracht richt noodfonds op

LTO Noord Glaskracht sectie Midden Zuid-Holland komt met een sociaal fonds voor glastuinders.

Met het fonds wil de belangenorganistie ondersteuning bieden aan leden-glastuinbouwers die persoonlijk in de knel komen. Het fonds is bedoeld voor ondernemers die door de crisis failliet zijn gegaan. "Ondernemers die geen middelen meer hebben voor een nieuw huis of de inrichting van een nieuwe woning kunnen gebruik maken van het fonds", alsdus LTO Glaskracht.

Het fonds is alleen bedoeld voor bedrijven in het werkgebied van de afdeling van LTO Glaskracht: de regio Oostland, de Zuidplas en in Rijn- en Vlietlanden. De betreffende afdeling van LTO Noord Glaskracht was vandaag niet bereikbaar om uit te leggen hoeveel geld er beschikbaar is in het fonds en waar het geld vandaan komt.

Of registreer je om te kunnen reageren.