Redactieblog

233 x bekeken 3 reacties

LTO Noord heeft nieuwe missie en doelen

Belangenorganisatie LTO Noord heeft een nieuwe strategie.

Voor de periode 2009- 2012 richt de organisatie zich op het verkrijgen van ruimte voor agrarische ondernemers. De belangenorganisatie zal daarnaast kijken of het mogelijk is efficiënter te gaan werken. "Dat kan betekenen dat we met minder bestuurders gaan werken.", aldus de woordvoerder. In de voorgaande strategie richtte LTO Noord zich vooral op ondernemersperspectief.

De organisatie zal zich de komende jaren vooral richten op de collectieve belangenbehartiging en het versterken van de positie van de primaire producenten in de keten.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Paul Jansen

  Leen, als de LTO zelf al op het idee komt om met minder bestuurders te gaan operen zegt genoeg.

 • no-profile-image

  Leen

  Hebben ze eigenlijk nog wel leden? "Jonge boeren staken bedrijf door lage melkprijs" en oude boeren zijn allang lid-af of met pensioen.

 • no-profile-image

  berend

  lto helpt toch de jonge boer het ravijn in te vallen door voorstander te zijn voor kwotumafschaffing. lid af, voor zo'n belangenbehartiging ga ik geen lidmaatschap betalen. geen kwotum=meer melk=lagere melkprijs=onmogelijk voor europese boeren met europese regels=geen melkveehouderij meer in europa=meer melk in landen met een lage kostprijs

Of registreer je om te kunnen reageren.