Redactieblog

222 x bekeken 2 reacties

Mogelijk honderden kadavers bij Duitse boer

In het Duitse Aurich zijn op een melkveebedrijf mogelijk meer dan 200 koeien illegaal begraven.

Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente Aurich tegen de Duitse krant , dat 40 kilometer ten noordoosten van Delfzijl ligt.

Op het bedrijf zijn tussen 1999 en 2004 672 koeien gestorven. Hierbij zijn echter maar 470 dieren afgevoerd door de kadaverophaaldienst. Het Openbaar Ministerie deed onderzoek bij het bedrijf in verband met het illegaal storten van schroot en autobanden. Bij de opruimwerkzaamheden werden twee kadavers gevonden. Het OM sluit niet uit dat er meer kadavers liggen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    k.jansma

    wat een zwijn, zo,n boer mag nooit geen dieren meer houden van mij.en wat een negatieve reclame voor de andere boeren daar moeten weer heel wat positieve berichten voor in de publiciteit komen

  • no-profile-image

    Roel

    Ik wil hier op even reageren ik kwam dit toevallig tegen, voor dat er misverstanden komen deze boer die er nu woont is een nederlandse boer en die heeft de boerderij gekocht een aantal jaren terug en zn vee werd ziek en ging dood na veel onderzoeken hoe het kon kwamen ze dr achter dat de grond vervuilt is en er bleken autobanden in de grond te zitten en toen kwamhij dr achter dat de vorige eigenaar ook ziekte in zn koeien had en daarom heeft de duitse boer zn bedrijf verkocht dus de koeien die in de grond zitten zijn van de vorige eigenaar dus niet zo nel oordelen ga eerst op onderzoek uit de volgende keer!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.