Redactieblog

226 x bekeken

Agrifirm keert 2,5 procent ledenvoordeel uit

Coöperatie Agrifirm keert haar leden over 2009 14 miljoen euro aan ledenvoordeel uit.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Het ledenvoordeel bedraagt 2,5 procent over de omzet die een bedrijf bij Agrifirm heeft gehad. De ledenraad van Agrifirm heeft ingestemd met de regeling. De Agrifirm-leden zullen het geld begin december 2010 op hun rekening uitgekeerd krijgen.

Met het Ledenvoordeel keert Agrifirm een jaarlijks vastgesteld percentage van de omzet aan leden uit. Het gaat daarbij om de omzet over de periode 1 december tot en met 30 november.

Het ledenvoordeel 2008 bedroeg 1,5 procent en de Agrifirm-leden kregen dit begin december 2009 uitgekeerd. In totaal werd hiermee een bedrag van bijna 9 miljoen euro aan de leden uitbetaald. Het ledenvoordeel is in 2007 ingevoerd en wordt nu voor de derde keer vastgesteld. In het eerste jaar werd 7 miljoen euro uitgekeerd.

Of registreer je om te kunnen reageren.