Redactieblog

217 x bekeken

Waalkens scoort met seks

Natuurlijk, menselijke seks met dieren is walgelijk. Daarover zijn we het vlug eens. Het zijn zieke geesten, die zich daartoe verlagen.

Alhoewel, ik moest even glimlachten toen ik Midas Dekker op de televisie hoorde zeggen: "Je moet alles wel in verhouding zien. Denk je echt dat een koe iets zou voelen als ik mijn piemeltje in haar zou stoppen? Als ze wordt geïnsemineerd gaat er een hele arm naar binnen……."

Genoeg over de seks met dieren. Er komt een wet en PvdA-landbouwwoordvoerder Waalkens is de indiener van die wet. Op alle televisienetten was hij te zien om zijn levenswerk toe te lichten. Hij deed dat met zichtbaar genoegen.

Het stoorde mij. Ik had Waalkens graag zien pleiten voor een onderwerp dat het belang van de landbouw dient. Daar hoor ik hem nooit over. Het is oorverdovend stil rond deze boer, die jaren geleden trachtte voorzitter te worden van de LTO. Gelukkig wisten de leden dat te voorkomen. Ze hebben het goed gezien. Deze man heeft een totaal andere kijk op de belangen in de Landbouw dan de boer.

Dat is jammer, erg jammer. Hij is wel de landbouwwoordvoerder van de PvdA. Als zodanig staat hij echter nooit op de bres voor ons. Hij maakt het minister Verburg eerder moeilijker dan makkelijker. Dat hadden we niet verwacht van iemand, die er nog steeds prat op gaat dat hij boer is. Een boer, die het zicht op de totale landbouw reeds lang heeft verloren.

En die uiteindelijk met seks met dieren kan scoren. Armzalig, vanuit het boerenstandpunt bekeken.

Of registreer je om te kunnen reageren.