186 x bekeken 3 reacties

CDA: snel duidelijkheid over toekomst nerstenhouderij

De onduidelijkheid over het wetsvoorstel dat moet leiden tot een verbod op de nertsenhouderij doen veel ondernemers besluiten uit te breiden. Initiatiefneemster Krista van Velzen (SP) moet daarom snel openheid van zaken geven.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Bart Klooster

  Na de lezing van het artikel heb enkele vragen.

  1. Waarom is er is er geen duidelijkheid van bepaalde politieke kringen inzage deze kwestie?
  2. Kunnen er geen andere oplossingen worden gebruikt en daar ook naar gekeken worden. Bijvoorbeeld niet het elektrocuteren van nertsen, maar het vergassen daarvan.
  3. Word er ook bemiddeld met de desbetreffende eigenaars van de nertsenfokkerij inzage hun toekomst en het eventuele welzijn van de dieren?

 • no-profile-image

  Gerrit

  Hoi Bart, een bemiddeling voor de toekomst van de nertsenhouderij, en de welzijn van deze dieren? Er valt niets te bemiddelen deze ondernemers zijn ook europese staatsburgers en beoefenen een beroep uit welke legitiem is in europa.Dierenwelzijn ja dierenwelzijn daar hebben de nertsenhouders de afgelopen jaren nou juist de portomonee voor getrokken,maar nee al hebben de nertsenhouders het beter voor elkaar dan elders men gaat door, de veganisten en de rooie communisten stellen alles in het werk om de landbouw uit dit land te verjagen.Dit is nog maar het begin, we zullen nog wel meer van deze lieden in de media en daar buiten gaan horen,het valt niet mee voor sommige volkvertegenwoordigers om wat over de landbouw te zeggen,dat kan ook niet als je er niets van af weet.

 • no-profile-image

  Knor

  Hier zijn de antwoorden
  1. politiek is altijd onduidelijk, vooral het beleid van de SP
  2. Het is de SP, die kijken niet verder dan hun neus lang is
  3. nee, het is politiek en mensen vinden ze maar lastig. Vooral bij zo'n communistische partij als SP.

Of registreer je om te kunnen reageren.