190 x bekeken 2 reacties

Verburg bestelt vaccins MKZ

Minister Gerda Verburg van landbouw heeft 265.000 doses vaccin tegen mond- en klauwzeer laten aanmaken.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    rob

    Ja daar gaan we weer eest toestemming moet vragen,aan die Europese Commissie,waar zijn we mee bezich als dat mens van ver Burg echt ballen heeft,vraagt ze niet maar doet ze het gewoon,wand als je op Brussel af moet gaan kun je lang wachtenen daar is geen tijd voor,die daar voor heun eigen zitten de zakken tevullen,kom je echt niet tot een oplossing,dus overtreed ze die wet maar een keer,zal je zie dat het best mee zal vallen,ze hebben veel pratjes daar maar doe het gewoon,zijn de boeren ook uit de probleemen,en die excspoort naar het buiten land nou dat overleven we wel,moet je zien hoe snel ze daar dat dan ook gaan doen,wand het is in heun eigenbelang ook beter,dus verburg heb lef en doe het gewoon daar help je echt die boeren mee,niet dat slappe geouwehoer ik zij het ballen,dus gewoon doen en niet wchten op Brussel

  • no-profile-image

    rene

    Wat een toonbeeld van intelect deze rob , gelukkig snapt ie niet wat zegt anders zou je hem nog kwalijk kunnen nemen !

Of registreer je om te kunnen reageren.