215 x bekeken 5 reacties

PvdD: enquête ministerie van landbouw poppenkast

De internetenquête van het ministerie van landbouw over de toekomst van het beleid is een poppenkast.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Dorien

  Via de link heb ik de site bezocht. Nu snap ik waarom de PvdD het een poppenkast vind. Hun argumenten worden er onderuit gehaald. Ze kunnen alleen maar op emoties gebazeerde argumenten aandragen.

 • no-profile-image

  Redactie AGD

  De link staat inmiddels ook in dit bericht zelf, waardoor het gemakkelijk is de vragenlijst op internet te benaderen.

 • no-profile-image

  Math Egelmeers

  Wat is de link van deze enquête op de site, want ik heb er inderdaad ook naar gezocht n.a.v een artikel in Nieuwe Oogst/Boerderij en kon het ook niet vinden. Verder vind ik ook dat we ons als sector ook veel beter moeten promoten/(verdedigen jammer genoeg!). Ik schrik er tegenwoordig van hoe er bij ons in de regio gereageerd word op de zogenaamde "varkensflats", en zie dit ook zeker als een bedreiging voor de toekomst van de sector. En al ben ik één van de weinige toch zou ik nog graag boer/agrariër willen worden , en wel graag in Nederland.

 • no-profile-image

  Hobbydierhouder

  Ik zie dat het niet goed weergegeven wordt hieronder. Dubbelklik op het stukje en in Word document dan staat de link er compleet.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.