175 x bekeken 6 reacties

CU en PvdA willen invoering trekkerrijbewijs

Regeringspartijen CU en PvdA zijn voor de invoering voor een trekkerrijbewijs.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  unne boer die un hekel hed an kamer leje

  ja echt se mosse se an dn hogste boom van nederland ophange hufters da t zien dat se zich ma ergens anders druk om make bijvoorbeeld al da zwart volk wa dur rond lupt en grij jat da ze die ma ut land ut zette inplats van ons steeds dwars te lige vieze hufters da t zien

 • no-profile-image

  willem

  Nee Paul, het trekker rijbewijs is alleen door de arbo verplicht gesteld en niet voor een bv boeren zoon op het eigen bedrijf. voor de leeftijd 16 en 17 jaar.

 • no-profile-image

  Martin

  Goed zo ! Niet alleen een rijbewijs en minimum leeftijd zou goed zijn ook een kenteken en bijbehorende wegenbelasting/houderschapsbelasting zou niet misstaan bij dit tegenwoordig voor alle ten onrechte gebruikte doeleinden vervoermiddel. Alle voertuigen die op de openbare weg/berm/enz rijden of kunnen rijden moeten een kenteken en rijbewijs hebben.

 • no-profile-image

  Paul

  Van 16 tot 18 jaar is een rijbewijs al verplicht. Onder de 16 mag nu ook al niet met een tractor gereden worden.

 • no-profile-image

  Henny van Dijk

  Het lijkt mij beter een bewijs te maken voor kamerleden van hun werk gedrag en tempo,de ongelukken met jongeren in het verkeer met trekkers is minimaal,de ongelukken door laksheid van de overheid zijn velemalen groter!!!!

 • no-profile-image

  robin

  da se op flikkere me der regeering en voral die roefs se wete gewoon nie wa se moete verzinne ze verzinne alles als het maar nie bij hun in de weg licht

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.