Redactieblog

183 x bekeken 2 reacties

Nieuwe melk in oude zakken

En daar valt zomaar een nieuwe coöperatie uit de lucht: NoorderlandMelk. Terwijl de bestaande coöperaties alles doen om hun coöperatieve veren af te schudden komt er ineens een nieuwe. Met als doel de melk, die de leden produceren, te verhandelen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Jan

    Groot gelijk van deze boeren misschien komt er weer een mogelijkheid om van melkfabriek te veranderen,dit zal de huidige melkfabrieken wakker schudden. Misschien gaan de fabrieken zich eindelijk verzetten tegen de afpersing van de retail en geven ze de zuivelproducten niet meer voor een appel en een ei weg.Het is een groot schandaal dat ze zich zo laten uitbuiten door de supermarkten wat uiteindelijk over de ruggen van de leden melkveehouders gaat.

  • no-profile-image

    hans

    Deze boeren hebben helemaal gelijk want als je aan de cooperatie levert weet je zeker dat ze je bij de poot nemen met hun LTO gedachten en dan hebben we het nog niet eens over de DDB iedereen die dat tegen werkt moeten ze uitsluiten voor een hogere melkprijs als het straks doorgaat ik heb vernomen dat dit mogelijk is.

Of registreer je om te kunnen reageren.