Redactieblog

309 x bekeken 10 reacties

Ik zoek mooie boeren (3)

De StoereBoerenKalender is zeker geen geintje. Een bloedmooie kalender moet het worden. Een collector’s item , iets waar mensen nog jaren later naar vragen.

Is dit een grap ofzo? Hoe vaak ik dat gehoord heb, ik weet het niet meer. Het ging over mijn zoektocht naar mooie boeren(zonen) voor een StoereBoerenKalender. Kennelijk werd het idee niet door iedereen serieus genomen. Een kalender vol lekkere boerendames is een logische en serieuze zaak. Maar mánnen!? Nou, mannen dus ook. Niks geintje. Een bloedmooie kalender moet het worden. Een collector’s item , iets waar mensen nog jaren later naar vragen.

In mijn vorige weblog zei ik dat ik me graag liet verrassen met foto’s van knappe 40-plusboeren. Nou, dat is gelukt. Ik ben niet alleen verrast, ik sta zelfs perplex van al het moois dat mijn kant op kwam. Foto’s van boeren in de branding, foto’s van boeren starend in de verte, foto’s van boeren op de trekker, foto’s van boeren met grijze lokken, lachrimpels en een buikje.
Kortom: foto's van échte boeren. Samen met de foto’s van de wat jongere boeren, is dat een fraaie mix van mannelijk agro-schoon.

Het gaat vast lukken daar een fraaie kalender van te maken. Dat is niet van vandaag op morgen gebeurd. Er moeten nog wat adverteerders gevonden worden en vervolgens zijn natuurlijk eerst de boerendochters aan de beurt, want dames gaan voor. Maar als alles goed gaat, komen daarna de mannen. Iedereen hartelijk dank voor de belangstelling. Blijf gerust insturen want wat mooi is, verveelt niet. Via deze weblog houd ik u op de hoogte van de voortgang.

Mail uw foto’s hiernaartoe

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Tine de Ruijter

  Leuk Margreet, dat de stoere boerenkalender er komt. Hartstikke goed! Ik verheug me er al op. Succes met de verder voorbereidingen. Tine

 • no-profile-image

  chris

  hallo margreet heeft u op uw kop gehad u bent ineens zo vriendelijk eerst moest u niets van boeren hebben

 • no-profile-image

  rob herm(anus)sen

  ik wil ook mee doen

 • no-profile-image

  derk jan noteboom

  je zocht mooie boeren ik heb er 1 ik ben het zelf haha m.v.g. derk jan

 • no-profile-image

  filip iglesias

  Wat een kanjer van een idee !! Mogen de Belgische boeren ook meedoen aan deze wedstrijd?? We zullen het halen tegen de Hollanders ....

 • no-profile-image

  boerke

  Ik doe lekker een akkerbouwopleiding!

 • no-profile-image

  joris

  ja gaaaaaaaaaf maarre ff wachten op de zomer dat onze bruine goddelijke lichamen op de landerijen lopen!

 • no-profile-image

  marnix

  het was wel mijn idee... indirect weliswaar, maar toch

 • no-profile-image

  boerke

  Nou ik heb altijd een blouse aan hoor, ook deze zomer met beregenen!

 • no-profile-image

  Tine de Ruijter

  Margreet, waar blijven je blogs? Is alles goed met je? Je bent hopelijk toch niet ziek (of bevallen?) Hoe is het nu met de stoere boerenkalender? En je andere blogs met je frisse kijk op het boerenleven. Kom gauw terug!

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.