Redactieblog

417 x bekeken 9 reacties

Ik zoek mooie boeren! (2)

De inzendingen voor de StoereBoerenKalender stromen binnen. Helaas alleen van jonge mannen, meest opgegeven door moeder of vriendin. Maar waar blijven de knappe 40-plussers?

Hoera, het begint er op te lijken. Met een beetje mazzel gaat het lukken met die stoereboerenkalender. Ik heb leuke foto’s binnen en leuke reacties. En veel vragen. Komen vertegenwoordigers zonder eigen bedrijf bijvoorbeeld ook in aanmerking? Nee dus. En loonwerkers? Ook niet. En boerenzonen? Ja, die weer wel. Het gaat namelijk om een stoereBOERENkalender. Boeren, jong en oud, komen in aanmerking maar te jong valt weer buiten de boot. Kandidaten moeten minstens 18 jaar zijn. Dan ben je voor de wet volwassen en een boerenblagenkalender kan altijd nog.
Alles wat wel affiniteit heeft met de landbouw, maar zelf geen boer is, valt vooralsnog af. Dat is jammer want onder de niet-boeren-inzenders zaten hele lekkere hapjes. Maar ik moet ergens een grens trekken.

Mooie plaatjes

De dames hier op de redactie hebben met genoegen de inzendingen bekeken. Toch hebben we ons ook erg verbaasd. Zo zijn er mannen die mailen: bel me maar. Maar zonder telefoonnummer wordt dat toch lastig. Ook zijn het vaak de vrouwen of vriendinnen die een foto insturen. De mannen zelf durven vast niet. Althans, de meesten niet.

En het valt op dat het vooral vrij jonge boeren(zonen) zijn die zich wel op een kalender zien staan. Of waarvan hun vriendin denkt dat hij er op moet. Maar waar blijven de 40-plussers? Zijn jullie bang voor jeugdige concurrentie? Niet nodig. Iedereen weet toch dat veel mannen er alleen maar beter uit gaan zien naarmate ze ouder worden!? Vrouwen zien dat zo: grijs haar is geweldig, kraaienpootjes en lachrimpels ook.

De inschrijvingstermijn staat voorlopig nog open. Ik laat me graag verrassen en ik kom erop terug.

Mail hier uw foto’s naar toe

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  teun v ooijen

  150 kg boer

 • no-profile-image

  tessel

  hé mannen van 40+ reageer aub, het is waar dat jullie er meest appetijtelijk uitzien en dat willen wij vrouwen toch?

 • no-profile-image

  boerke

  Ik ben 18 en bouwboer. Whaha

 • no-profile-image

  tessel

  helemaal geen 150kg boer, maar wel echte mannen die weten hoe ze hun handen moeten en kunnen gebruiken.

 • no-profile-image

  jp

  ik ben 40+ maar zie er uit als 30-(niet grijs en weinig rimpels) hihi,wat nu!!!??

 • no-profile-image

  arie

  Ik bun een omeunige mooie boer en wil gearn metdoon

 • no-profile-image

  tessel

  wie volgt?

 • no-profile-image

  Ikke

  Oeehhh, leuke vrijgezelle boeren? Doe mij er ook één ;)

 • no-profile-image

  rik jansen

  ik ben een rode boer

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.