Redactieblog

569 x bekeken

Eerste Nederlandse biologische vakbeurs

De eerste biologische vakbeurs van Nederland wordt op 6 en 7 februari gehouden in Apeldoorn.

De BioVak wordt niet alleen een landbouwbeurs zoals die in Nederland vaker worden gehouden. "Kennisuitwisseling is een belangrijk onderdeel van de beurs", vertelt Sjoerd de Hoop van het Beursmanagement Team. "Het gaat ons dan niet alleen om de kennisverspreiding in de verschillende sectoren. We willen dat ook bijvoorbeeld biologische melkveehouders wat opsteken van biologische tuinders."

Op de beurs worden workshops gehouden door de LTO vakgroep Biologische landbouw, Biologica, het Innovatienetwerk en verschillende bedrijfsnetwerken, zoals Natuurweide, Open Teelten en de glastuinbouw. Ook wordt op de beurs de eerste innovatieprijs uitgereikt voor een innovatie op het primaire biologische bedrijf.

Of registreer je om te kunnen reageren.