160 x bekeken 8 reacties

VVD bekritiseert late uitbetaling toeslagen

De VVD is ontstemd over het besluit van het ministerie van landbouw de toeslagrechten later uit te betalen.

Volgens Tweede Kamerlid Janneke Snijder is dat in tegenspraak met eerder gedane beloften. Bij de vorige ronde van uitbetalingen kreeg driekwart van de boeren in december een voorschot. Dit jaar ontvangt 25 procent van de belanghebbenden in die maand het hele toeslagbedrag; de rest moet wachten.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  johan

  Goed bezig janneke!!

 • no-profile-image

  dirk

  laat janneke maar eerst eens wat gaan doen aan de amtenarij die hoogtij viert bij dr dit was toch ook een stokpaardje van de vvd oh ja vergeten

 • no-profile-image

  H. Waterink

  Ik schrik opnieuw van het bericht over uitbetaling toeslagrechten 2007. Zelf heb ik eergisteren de toeslagrechten 2006 uitbetaald gekregen!!! Door een fout in de digitale aangifte (van hun zijde dus) kreeg ik de toeslagrechten maar voor 1/3 deel uitbetaald. Tot mijn schrik lees ik nu dat we weer lang moeten wachten op de uitbetaling toeslagrechten 2007. DIT VRAAGT OM ACTIE!!!

 • no-profile-image

  lano

  Ja zo gaat dat altijd ,boer dag te laat dan ,volgt korting,boete of maar helemaal niets uitkeren!!!! Lnv regeert als een dictatuur,zonder ook maar iets begrip of gevoel te tonen,en benadeeld hard werkende mensen zonder blikken of blozen met machts gebruik.

 • no-profile-image

  Melkveehouder

  Ach de VVD moet ook nog es ff scoren bij de landbouw . Maar we zijn het optreden van Oplaat tijdens de MKZ en de mening van Zalm over de landbouw nog lang niet vergeten. Nee de VVD is een a -sociale partij

 • no-profile-image

  Arend

  Nou en wat te denken van het vernielen van een rendabele bietenteeld,nou was dat trouwens brussels beleid maar goed allemaal van het zelfde soort...

 • no-profile-image

  Michel

  En vergeet vooral niet de diefstal van 25 % varkensrechten door van Aartsen

 • no-profile-image

  Arend

  Goed zo Janneke!!Bijt maar van je af hoor,geef ze maar op hun donder.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.