Redactieblog

186 x bekeken 2 reacties

Kerstman te voet door blauwtong

Niet alleen Brits vee en veehouders hebben last van bluetongue, ook de kerstman komt in de problemen.

Hij zal de barre tocht van de Noordpool naar Engeland dit jaar te voet moeten afleggen. Door de invoering van de restrictiegebieden door het Britse ministerie van landbouw mogen de rendieren van de kerstman het gebied niet in. De rendieren staan in de zomerperiode in de bergen in Schotland en mogen niet vervoerd worden.

De Britse winkel Huntingdon Garden and Leisure heeft al laten weten dat de kerstman zijn kerstgrot in het plaatsje Huntingdon te voet zal moeten openen. Eén geluk voor de Britse kinderen: de kerstman heeft zijn jaarlijkse bezoek ondanks de vervoersproblemen niet afgezegd.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Arno

  Hohoho...!

 • no-profile-image

  rowwwenheeze

  leg dit de kleine kinderen maar eens uit

  ga toch fietsen

Of registreer je om te kunnen reageren.