Redactieblog

202 x bekeken 8 reacties

Heemskerk van Rabo verloochent boer

Met de kerstdagen verscheen er geen krant. Dus kocht ik een paar weekbladen. Zo ook De Groene Amsterdammer. Daarin stond een interview met de eerste man van de Rabo , Bert Heemskerk. Het ging over God, geld en gemeenschap.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Paul

  Weinig onderpand, en veel melkquotumschuld is op het moment niet echt aan te raden.

 • no-profile-image

  Jos

  Jongens, maak je nou niet meteen ontzettend druk wanneer je een artikel leest.

 • no-profile-image

  JOS

  De ledenraad stelt niets voor, alleen boeren met heel veel schuld..

 • no-profile-image

  Paul

  Hij denkt misschien boven de ledenraad te staan ?

 • no-profile-image

  Gijs Olsthoorn, Zevenhoven

  Geachte redactie, Vergaderboer noemt Rabo-topman Bert Heemskerk een farizeeër, maar bestaat onze hele maatschappij niet uit hypocriete, schijnheilige, dwaze geldwolfjes? Eerst mensen, dan regels betekent in feite eerst premie en dan de winst. Non-vaccinatiebeleid betekent moord op dieren ter wille van handelspolitiek (geld) en zo kan ik doorgaan. Zelf heb ik wel vertrouwen in Bert Heemskerk, maar ja ook ik ben een oud-priesterstudent.

 • no-profile-image

  Henk

  Heel veel schuld is niet erg als er maar heeel veel onderpand is

 • no-profile-image

  Peter

  Wij boeren redden het ook wel zonder Rabo !

 • no-profile-image

  Leo,

  Ach, dat het gebeurt is met de boereninvloed bij de Rabobank is geen nieuws. Reden te meer om de banken eens flink tegen elkaar uit te spelen als de gelegenheid zich voordoet. Niets duurzaamheid !!!

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.