Agenda

Open Dag Serrestal Familie Rodenburg

Melkveebedrijf Rofok, Ter Aar
595 Rundveehouderij

Details evenement

23 september 2016
10:00 uur
Melkveebedrijf Rofok, Ter Aar
ID Agro B.V. & Burggraaff Farm Technologies
info@idagro.nl
Op vrijdag 23 september bent u van harte welkom op het melkveebedrijf van de familie Rodenburg ter gelegenheid van de nieuwe 0-6-0 serrestal voor ca. 130 melkkoeien. De familie Rodenburg heeft de stal laten bouwen conform de Maatlat voor Duurzame Veehouderij.

Stalcomfort
De stal is ingericht met een GEA MIone 2-box melkrobot, compleet met wisselruimte en naselectie. De melk wordt opgeslagen in een Tcool melkkoeltank.De stal is ingericht met GEA stalinrichting , zoals het Alberta voerhek, diepstrooisel ligboxen en ruime strohokken voor kalf en zorgkoeien.

Deelnemende bedrijven:
Aannemersbedrijf Hoes B.V. | Alfa Accountants & Adviseurs| Burggraaff Farm Technologies | CRV | De Nijborg Agri B.V. | Diba Group / Van der Ven Vloertechniek | FarmConsult | For Farmers| GEA Farm Technologies | ID Agro | K&L B.V. | MS Schippers | Piet den Brave Grond- en Sloopwerken | Rabobank Groene Hart Noord | Remon Waterbehandeling | Rijling Veehandel & Kalveren Verzamelcentrum Woubrugge | Swaans Beton | Wesselingh Elektrotechniek VOF