Agenda

Midsummer Dairy Show

Manege De Molenheide, Schijndel
254 Rundveehouderij

Details evenement

16 september 2016
18:00 uur
Manege De Molenheide, Schijndel
Midsummer Dairy Show
gratis entree
Enthousiaste koeienliefhebbers organiseren de 6e Midsummer Dairy show;
Dé avondshow van het zuiden!!

Op vrijdagavond 16 september 2016 wordt in Schijndel voor de zesde keer de avondkeuring Midsummer Dairy show gehouden.
De locatie voor deze keuring is: Manege ‘De Molenheide’ De Heikampen 5 5482 ZR Schijndel.

De Midsummer Dairy show wordt georganiseerd door een groep jonge enthousiaste koeienliefhebbers uit geheel Zuid-Nederland. De avond wordt gevuld met de beste rood- en zwartbonte melkkoeien uit het gebied Zuid-Nederland. Jaarlijks worden door ongeveer 30 inzenders ruim 100 koeien aangemeld voor de keuring. De inzenders (en hun koeien) komen uit geheel Zuid-Nederland; van het Brabantse Roosendaal tot het Limburgse Epen.

Een keuring die ’s avonds gehouden wordt is bijzonder; normaal gesproken gaan veehouders snel naar huis om te melken, maar bij een avondkeuring is er tijd om na de show gezellig bij te praten en te proosten op de kersverse kampioenen en haar eigenaren.

Noteer dus gerust in uw agenda:
Vrijdag 16 september 2016 vanaf 18.00 uur : De zesde editie van de Midsummer Dairy Show!