Agenda

ZLTO Onderwerpenbeurs voor Ondernemersgroepen (dierlijke sectoren)

ZLTO , Den Bosch
270 Rundveehouderij, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

05 juli 2016
19:30 uur
ZLTO , Den Bosch
ZLTO
info@zlto.nl
073 217 33 33
-
De jaarlijkse ZLTO Onderwerpenbeurs voor dierlijke Ondernemersgroepen vindt dit jaar plaats op dinsdagavond 5 juli 2016 van 19.30 tot 22.30 uur in het Agri Food Plaza / ZLTO-verenigingsgebouw in ’s-Hertogenbosch.

Tijdens deze avond presenteren diverse bedrijven zich op de informatiemarkt aan bestuurders van ondernemersgroepen (studieclubs, AJK's, ZLTO-afdelingen etc.). Zo'n 35 bedrijven informeren bezoekers over de mogelijke inleidingen en excursies voor hun jaarprogramma. Uit evaluaties uit voorgaande jaren blijkt dat ondernemersgroepen die de Onderwerpenbeurs bezocht hebben, meer dan 50% van hun bijeenkomsten plannen naar aanleiding van een direct contact tijdens deze avond.

Standhouder
Wilt u uw bedrijf profileren? Dat kan door deze groepen met ondernemers uit rundvee, varkens, pluimvee en/of de kleine dierlijke sectoren te ondersteunen met uw kennis. Meld u nu aan via het online aanmeldformulier op www.zlto.nl/onderwerpenbeurs.