Agenda

Open Dag Serrestal Oirschot

Melkveebedrijf van der Schoot, Hedel 5, Oirschot
732 Rundveehouderij

Details evenement

03 juni 2016
10:00 uur
Melkveebedrijf van der Schoot, Hedel 5, Oirschot
ID Agro B.V.
Op 03 Juni bent u van harte welkom op het melkveebedrijf van de familie van der Schoot ter gelegenheid van de nieuwe serrestal.
De oude stal is opnieuw overkapt en aangebouwd. Het resultaat is een moderne en compacte stal die plaats biedt aan aan 120 melkkoeien. Daarnaast hebben ook het jongvee en de stieren een plekje in de stal. De nieuwe stal is uitgerust met 2 Fullwood Merlin Robots en Dual watermatrassen.

Deelnemende Bedrijven:
AB Brabant | ABAB Accountants en Adviseurs | Agrifirm Exlan | Agrifirm Feed | B.U.C. - Dual waterbed | Bouwbedrijf Versteijnen | CRV | Friesland Campina | H.A. de Bruijn LMB B.V. | ID Agro | Kiemkracht B.V. | Nooren melkwinning en automatisering | Rooijackers handelsonderneming | Rabobank Agrarisch Advies Centrum De Kempen | Smolders Agro Advies B.V. | van Deursen Diervoeders B.V. | Wildeboer/ Ageco