Agenda

Jongeren-congres 'Hoe future proof ben jij'

Etten-Leur, Etten-Leur
250 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

09 juni 2016
15:30 uur
Etten-Leur, Etten-Leur
Nevedi, Bemefa en FeedDesignLab
085-7731977
Op 9 juni 2016 organiseren Nevedi, YoungFeedProfessionals en Bemefa vanaf 15.30 uur een jongerencongres voor jongeren tot 40 jaar in Etten-Leur.

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Globalisering zorgt ervoor dat de wereld steeds kleiner wordt. Door de toenemende digitalisering, zowel professioneel als persoonlijk, wordt er steeds meer data opgeslagen en ontsloten. Deze enorme hoeveelheid aan big data opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden. De inzet van robots heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en zal naar verwachting op vele fronten verder ontwikkelen. Men spreekt zelfs van een 4e industriële revolutie.

Wat voor invloed heeft deze revolutie op onze sector? En wat voor invloed heeft dit op jou en jouw carrière? Zijn de banen zoals we die nu kennen er in 2020 nog wel? Hoe ziet jouw toekomstige baan eruit? Of is die baan door de bovengenoemde veranderingen in een toekomstbestendige organisatie overbodig geworden?

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de sprekers, het programma, de locatie en de link om je aan te melden vind je in de uitnodiging. We zien je aanmelding graag tegemoet!