Agenda

Informatiedag BD-landbouwopleiding MBO

Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen, Dronten
325 Rundveehouderij, Akkerbouw

Details evenement

23 juni 2016
10:00 uur
Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen, Dronten
Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen
088-0205130
0
STUDIEKEUZE? INFODAG 23 JUNI!
Sta je voor je studiekeuze? Ben je graag buiten en houd je van het werken met je handen zonder je hoofd te verliezen? Al eens gedacht aan een toekomst als groenteteler of melkveehouder? Als fruitteler of akkerbouwer?
Groenhorst Dronten Warmonderhof MBO is een echte vakopleiding. Het schoolgebouw staat midden op drie boerderijen. Elke morgen ga je naar school en ’s middags werk je op het land, in de kas of in de stallen. In je tweede schooljaar ga je een halfjaar op stage ergens in Nederland of in het buitenland.
Bij biologisch-dynamische landbouw en melkveehouderij staat het gezond omgaan met bodem, plant en dier op nummer 1. Je hebt als biologisch-dynamisch boer vaak rechtstreeks contact met de burgers die je voedsel eten. Je boert op een manier die de bodem en de dieren niet uitput, zodat er ook nog een toekomst is voor de generaties na ons.
Geïnteresseerd geraakt? Meld je aan voor onze informatiedag op donderdag 23 juni via http://warmonderhof.nl/actueel/agenda/289-informatiedagen-2