Agenda

Studiemiddag houtige biomassakachel in de praktijk

Varkenshouder van den Nieuwelaar, Roosendaal
225 Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

11 mei 2016
13:00 uur
Varkenshouder van den Nieuwelaar, Roosendaal
Stichting Probos en ZLTO
073-2173213
0
Vraagt u zich af of u kunt besparen op uw energiekosten door het gebruik van een biomassaketel? Welke brandstof u dan het beste kiest: houtsnippers of –pellets ? Hoe een dergelijke ketel in de praktijk werkt?

Kom dan naar één van onze studiemiddagen die ZLTO en Probos organiseren.

We willen uw vragen beantwoorden; is een biomassaketel interessant voor uw bedrijf? Waar dient u naar te kijken bij de aanschaf? Kunt u subsidie aanvragen? Zijn houtsnippers de juiste brandstof en zo ja, aan welke kwaliteitseisen dienen deze te voldoen? Of passen pellets beter bij u? Wat is de relatie tussen het rendement en functioneren van de ketel en de kwaliteit van houtsnippers of houtpellets? Hoe ziet de houtige biomassamarkt er uit? Wat betekenen kwaliteitseisen voor de beschikbaarheid en prijs? Hoe ziet de logistieke keten er uit? Wat zijn de vergunningsvereisten? En het financiële plaatje?