Agenda

Open dag zeugenbedrijf en praktijktrainingscentrum

Langendonksedijk 5 , Oirschot
790 Varkenshouderij

Details evenement

16 april 2016
13:00 uur
Langendonksedijk 5 , Oirschot
Varkens.nl
info@varkens.nl
0492-594364
0
KEES EN WILMA VAN DER MEIJDEN – WELVAARTS IN OIRSCHOT combineren het houden van SPF-zeugen en het produceren van kwaliteitsbiggen met het trainen en opleiden van ondernemers, medewerkers en studenten in de varkenshouderij.

Hun nieuwe zeugenbedrijf is daar volledig op ingericht. Maar dat wilt u vast met eigen ogen beoordelen. De familie Van der Meijden nodigt u uit voor de speciale Open Dag voor sectorgenoten. Op zaterdag 16 april tussen 13.00 en 18.00 uur kunt u terecht in de kraamstal en in de trainingslocatie. Mocht u die dag verhinderd zijn, dan bent u zondag 17 april (11.00 – 17.00 uur) natuurlijk ook welkom. Deze dag zijn burgers welkom om een kijkje te komen nemen op dit moderne varkensbedrijf. Tot dan!

Bekijk hier de volledige uitnodiging!