Agenda

Open avond CAH Vilentum

CAH Vilentum, Dronten
219 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

21 april 2016
18:30 uur
CAH Vilentum, Dronten
CAH Vilentum
info@cahvilentum.nl
088 020 6000
Nog geen studiekeuze gemaakt? Kom naar de open avond van CAH Vilentum!

Weet jij al welke studie je gaat kiezen? Bedenk je goed dat je je uiterlijk 1 mei aangemeld moet hebben voor een studie! Als je je op tijd aanmeld is er nog genoeg tijd voor de studiekeuzecheck waaruit vervolgens een studieadvies rolt. Heb je nog geen keuze gemaakt of wil je je nog verder verdiepen en zoek je alleen nog bevestiging? Kom dan 21 april naar de open avond van CAH Vilentum vestiging Dronten. Het programma start om 18.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Tijdens de open avond geven we je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Tijdens diverse voorlichtingsrondes kun je informatie krijgen over Hippische bedrijfskunde, Agrotechniek & management, Dier & gezondheidszorg, Bedrijfskunde & agribusiness, (Ad) Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij, Tuin- en akkerbouw, Varkens- en pluimveehouderij, Big data & agribusiness, Financiële dienstverlening agrarisch of International Food Business.

Er is ook een informatiemarkt waar je meer informatie over de studies, de school en het studentenleven kunt krijgen. Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar de schoolbedrijven en de Paardenplaats.
Als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd.