Agenda

Training Crisismanagement voor Feed professionals

Landgoed Avegoor, Ellecom
260 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

17 maart 2016
08:30 uur
Landgoed Avegoor, Ellecom
Agri Food Academy
+31 (0) 55 - 843 48 79 of +31 (0)6 - 53 69 64 70
zie website voor meer informatie
VAN HANDBOEK NAAR PRAKTIJK

Speciaal voor de FEED industrie heeft de Agri Food Academy - samen met het Comité van Graanhandelaren, Secure Feed en GMP+ International - de training Crisismanagement FEED ontwikkeld. De training vindt plaats op 17 maart 2016 op Landgoed Avegoor in Ellecom en is bedoeld voor bestuurders, riskmanagers, QA-managers, communicatieadviseurs, marketeers, dierenartsen, inspecteurs, toezichthouders, auditors en belangenbehartigers. In 2015 is de training door 98% van de deelnemers met zeer goed of goed beoordeeld.

Tijdens de eendaagse bijeenkomst, gaan experts met veel praktijkervaring in op de wettelijke kaders, verantwoordelijkheden, bevoegde autoriteiten en taken van feed en food safety tijdens een incident. Deelnemers ervaren in een levensechte crisissimulatie de verschillende fasen van een crisis, oefenen met de bijbehorende sturingsmechanismen en ontvangen praktische handvatten om crisismanagement in te bedden in de eigen organisatie. Dit alles met als doel om tijdens de hectiek van een calamiteit daadkrachtig en adequaat te kunnen reageren en de impact van een crisis te beperken. Meer informatie op: www.agrifoodacademy.nl 

Informatie:
Tijd:  8:30 – 17.00 uur
Programma:
http://agrifoodacademy.nl/training-crisismanagement-voor-de-feed-industrie

Aanmelden / meer informatie:
Email: info@agrifoodacademy.nl
Tel: +31 (0) 55 - 843 48 79 of +31 (0)6 - 53 69 64 70
Trainingsadviseur en organisator: Gerrianne Jansen