Agenda

Leergang Bedrijfskunde voor de agribusiness

t/m 14-12-2016 - Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
491 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

09 november - 14 december 2016
15:30 uur
Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Boerderij Academy
0612454446
€1.995,-
De agri en food sector is continu in beweging. U heeft voortdurend te maken met nieuwe trends en ontwikkelingen. U moet telkens inspelen op veranderende marktkansen. Het geldt voor de agrarische ondernemers, maar bent u actief in de toeleverende industrie, in de afzet en verwerking of de dienstverlening; ook dan heeft u er dagelijks mee te maken. Het vraagt welhaast een academische denkniveau om adequaat te kunnen reageren. Boerderij Academy biedt u die mogelijkheid in de leergang Agribusiness.

Tijdens deze reeks maakt u kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing, export, ketenmanagement/ samenwerking, logistiek en financiën. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

Uw resultaten

* Leer alles over de bedrijfsmatige kant van de agrarische wereld, van financiële zaken tot marketing en logistieke uitdagingen
* Maak keuzes vanuit strategisch perspectief
* Leer hoe het denken in ketens leidt tot een betere bedrijfsvoering
* Leer van én met elkaar
* Wees de ideale gesprekspartner in de agribusiness

Bekijk hier het complete programma!