Agenda

Open dag Aeres Hogeschool Dronten

Dronten
262 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Mechanisatie

Details evenement

28 oktober 2016
13:30 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
088 020 6000
Maak kennis met de hbo-studies bij Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij je aan het oriënteren op je studiekeuze? Of wil je je nog verder verdiepen en zoek je alleen nog bevestiging? Kom dan naar de open dag van Aeres Hogeschool Dronten. Steeds meer studenten kiezen voor deze kleinschalige hogeschool. Op vrijdagmiddag 28 oktober ben je van harte welkom. Het programma start om 13.30 uur.

Tijdens de open dag geven we je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Je kunt tijdens diverse voorlichtingsrondes meer informatie krijgen over Hippische bedrijfskunde, Agrotechniek & management, Dier & gezondheidszorg, Bedrijfskunde & agribusiness, Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij, Tuin- en akkerbouw, Varkens- en pluimveehouderij, Financiële dienstverlening agrarisch of International Food Business.

Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar het Aeres Praktijkcentrum Dronten en de Paardenplaats.
Als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd. Op aereshogeschool.nl kun je tevens informatie vinden over het studie aanbod van de faculteiten Almere en Wageningen van Aeres Hogeschool.