Agenda

Open dag boerin Agnes

Gasselternijveen
692 Rundveehouderij

Details evenement

12 september 2015
10:00 uur
Gasselternijveen
Familie van de Ven heeft een compleet nieuwe 0-4-0 ligboxenstal laten bouwen met in totaal 160 ligplaatsen. Hij is ingericht met een 3-box GEA MIone melkrobot met voor- en naselectie. Het is een Integraal Duurzame Stal, die voorzien is van een AAC luchtwasser en een 7 meter brede Huesker lichtkoepel. De volledige zijgevels zijn voorzien van glas voor veel licht en zicht.

Verder te zien: Glasfiber ligboxafscheiding - zelfsluitend veiligheidsvoerhek - rubber koematrassen - energieneutraal o.a. door zwarte zonnepanelen en warmteterugwinning - led verlichting - mestrobot - koeborstels.

Komt u ook onze nieuwe stal met vele noviteiten bekijken? Boerin Agnes ziet u graag verschijnen!