Agenda

Open Dag Koeientuin

Biologische Melkveebedrijf Bomers, Klaverdijk 3, Groenlo
1104 Rundveehouderij

Details evenement

09 september 2015
10:00 uur
Biologische Melkveebedrijf Bomers, Klaverdijk 3, Groenlo
Projectgroep Koeientuin

Open Dag in ’s werelds eerste Koeientuin!

Datum: 09 September
Tijd: 10:00 uur – 16:30
Locatie: Klaverdijk 3, 7142 HP Groenlo
Aanmelden: www.koeientuin.nl/open-dag

De Koeientuin: een nieuw gezicht van de melkveehouderij
De Koeientuin is een nieuw – revolutionair – concept voor de huisvesting van melkvee. Ontworpen vanuit de behoeften van de koe. In een natuurlijke, groene leefomgeving krijgt de koe volop de ruimte om haar natuurlijke gedrag te volgen. De Koeientuin reduceert de emissies naar het milieu en past fraai in het landschap.
• De Weidevloer, een kunststofvloer met de eigenschappen van een weiland en een lagere ammoniakemissie
• Natuurlijke, groene leefomgeving met bomen, struiken & klimplanten. Binnen = Buiten
• Volautomatische mestrobot reinigt de weidevloer van vaste mest
• Open en lichte bovenbouwconstructie van een serrestal

Open Dag
Op 09 September nodigen de familie Bomers, de projectpartners Koeientuin en de deelnemende bedrijven u van harte uit om deze bijzondere stal te komen bekijken. De Open Dag vindt plaats aan de Klaverdijk 3 te Groenlo.

Deelnemende bedrijven
AB Oost / Aurora Kaas / Bosch Beton / Bundr Solar / CRV / Distrimix Pompen & Service B.V / Flynth Adviseurs & Accountants / ForFarmers DML / ForFarmers / ForFarmers Farm Consult / Gelre Dierenartsen & De Oosthof Dierenartsen / Groot Zevert Loon- en Grondverzetbedrijf BV / Aannemers- bedrijf Gubouw BV Handelsonderneming Meekes / Lely Center Zelhem / Mueller / Rabobank Noord- en Oost Achterhoek / Reudink BV / Roes Montage Technische Installatie / Te Vogt Riooltechniek BV / Unive Oost

Aanmelden
Wilt u graag aanwezig zijn bij de Open Dag van ’s werelds eerste Koeientuin op 09 September? Meld zich dan aan op www.koeientuin.nl/open-dag