Agenda

Tractor Sterrit

Lensink Constructie - Machines, Lievelde
481 Varkenshouderij, Mechanisatie

Details evenement

22 augustus 2015
13:00 uur
Lensink Constructie - Machines, Lievelde
TSTL
info@tstl.nl
Zaterdag 22 augustus 2015 is het weer zover! De derde Tractor Sterrit van TSTL. Iedereen wordt om 13.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie en Machines in Lievelde onder het genot van een bak koffie en krentenwegge om daarna van start te gaan. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met leuke verrassingen! De inschrijfkosten voor de sterrit bedragen € 15,- per persoon. Wie sleept dit jaar het felbegeerde Gouden Wisselgewicht in de wacht? Aanmelden voor de sterrit kan tot 16 augustus.

Bezoekers
Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder trekker is gedacht. Het terrein bij Lensink is de gehele dag toegankelijk voor een hapje en een drankje. Er zal voor de kinderen een springkussen aanwezig zijn. Voor kinderen die komen kijken met traptrekker is er een verkiezing van de mooiste traptrekker en een traptrekkerrace, immers jong geleerd is oud gedaan. Zorg ook dat je bij de start van de sterrit aanwezig bent want het beloofd weer een spektakel te worden!

TREKKERBAL
Wanneer alle rook is opgetrokken van de Tractor Sterrit zal op zaterdag 22 augustus 2015 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. De hal van Lensink Constructie en Machines wordt omgetoverd tot een sfeervolle en gezellige feesthal met een gevarieerd programma en niet te vergeten de prijsuitreiking van de Tractor Sterrit! Wie sleept dit jaar het felbegeerde Gouden Wisselgewicht in de wacht? Het Trekkerbal is voor iedereen toegankelijk en gratis entree. De line-up is inmiddels bekend, vanaf 20.30 uur zal de band Shortcut to Savor het podium bestijgen en vanaf 23.00 uur wordt het feest helemaal compleet gemaakt met de band Vol Gas. Niet te vergeten zal DJ Harbo de avond aan elkaar draaien met uiteenlopende hits voor jong en oud.