Agenda

Truck- & Tractorpulling Oss

t/m 14-06-2015 - Industrie terrein "De Geer" Oss, Berghem
307 Evenementenhal

Details evenement

13 - 14 juni 2015
18:00 uur
Industrie terrein "De Geer" Oss, Berghem
Stichting Truck- & Tractorpulling Oss
0611501272
Entree: volwassenen v.a. 12 jaar: € 7,50, kinderen van 4 tot 12 jaar: € 3,00, kinderen onder de 4 jaar mogen gratis mee. Combinatie kaarten voor zaterdag en zondag zijn 12,50 euro.
De pullinggames maken deel uit van de Nederlandse Truckpulling- en Powerbreaker competitie. In de loop der jaren zijn de Osse pullinggames uitgegroeid tot een grote wedstrijd voor trucks, specials en lokale krachtpatsers die tegen elkaar strijden voor de titel.

Ook dit jaar staat het programma weer garant voor het nodige truck- en tractorgeweld. Op zaterdagavond vindt de officiële Truckpullingcompetitie plaats. Verder zal de strijd om de PK’s onder andere losbarsten tussen de loonwerkertractoren, de jeeps, de unimog-voertuigen en in de populaire vrouwenklasse bij de powerbreakercompetitie. Laat de motor lopen en kijk of jij de “full pull” gaat halen. Opgeven is mogelijk via de website www.tractorpullingoss.nl

Op zaterdagavond is er een openbare feestavond met Q-music die de feesttent op zijn kop zal zetten. Het belooft een leuke, gezellige en swingende avond te worden die je niet wil missen!

Op zondagavond zal rond 18.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. De editie van de Truck- en Tractorpulling sluiten we daarna feestelijk af.

Aanvang zaterdag om 18.00 uur. Zondag start het spektakel om 10.00 uur.
Mis dit prachtige spektakel met herrie rookpluimen en veel gezelligheid niet!