Agenda

Open dag Maatschap Waverijn: Innovatief, veilig en duurzaam werken

Spanjaardsweg 6, Philippine
558 Akkerbouw

Details evenement

26 juni 2015
14:00 uur
Spanjaardsweg 6, Philippine
Maatschap Waverijn in samenwerking met De Zeeuwse Verzekeringen
rsuerink@dezeeuwse.nl
0118-683325
0,00
Heropening gebouwen na grote brand

In 2013 werd maatschap Waverijn getroffen door een grote brand als gevolg van een blikseminslag. Enkele gebouwen gingen hierdoor geheel verloren. Al snel werd met de verzekeraar overlegd over de herbouw: hoe dit het beste aan te pakken. In overleg met verschillende regionale bedrijven werd gekozen voor een brandveilige, innovatieve en duurzame werkwijze voor de herbouw.

Inmiddels is de herbouw voltooid. Een mooi moment om de opgedane kennis te delen met anderen. Het delen van kennis past goed in de bedrijfsfilosofie van Maatschap Waverijn. Om de open dag nog interessanter te maken, zijn er ook nog andere bedrijven uitgenodigd die innovatieve en duurzame producten en diensten leveren voor de agrariër. Zij zullen hier in verschillende kennissessie over vertellen.
Bijvoorbeeld over de toepassing van drones en over milieuvriendelijke beheersing van gewassenplagen.

Naast de genoemde kennissessies, worden er gedurende de gehele middag rondleidingen op het bedrijf gegeven. Om het regionale aspect te benadrukken, zal chefkok Edwin Vinke van De Kromme Watergang gerechten bereiden met producten van de maatschap Waverijn.

Het volledige programma vindt u hier: Programma open dag Waverijn