Agenda

Open Dag CZAV & Rusthoeve

Proefboerderij Rusthoeve, Colijnsplaat
1331 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Mechanisatie

Details evenement

17 juni 2015
10:00 uur
Proefboerderij Rusthoeve, Colijnsplaat
CZAV & Proefboerderij Rusthoeve
marketing@czav.nl
0113629202
Gratis
Op 17 juni 2015 organiseren CZAV en Rusthoeve weer de jaarlijkse Open Dag in Colijnsplaat.

Afgelopen jaar mochten wij weer zo’n 2500 bezoekers begroeten op Rusthoeve in Colijnsplaat en ook dit jaar verwachten we weer veel belangstellenden op de informatiemarkt en “in het veld” bij de proeven en demo’s.

Voor iedere agrariër is het een uitdaging de bodemvruchtbaarheid in stand te houden en indien mogelijk zelfs te verbeteren. Goede grond is de basis voor een gezond rendement, nu en in de toekomst. 2015 is het VN “Jaar van de bodem” en wij sluiten daarbij aan met ons thema “De bodem als basis”. Voor bezoekers én standhouders een actueel en veelzijdig thema.

Wij hopen u te mogen begroeten op 17 juni!