Agenda

Inspiratiedag MVO

Antropia, cultuur- en congrescentrum, Driebergen-Zeist
233 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie, Evenementenhal

Details evenement

25 juni 2015
14:30 uur
Antropia, cultuur- en congrescentrum, Driebergen-Zeist
De Raadgevers
088-1331133
0
Praktische tools voor ondernemers met de ‘Inspiratiebijeenkomst MVO’

Op donderdag 25 juni 2015 organiseert het ondernemersadviesbureau De Raadgevers uit Utrecht samen met Zienergie, adviesbureau dat zich specifiek richt op duurzaamheid, de ‘Inspiratiebijeenkomst MVO’. Bedoeld voor ondernemers die meer willen weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want, hoe werkt het nu eigenlijk en wat levert het u, uw bedrijf en uw personeel op?

Na een inspirerende presentatie van Maurice Beijk, de MVO ambassadeur van de groenste fabriek van Nederland - Unipro, kunnen de deelnemers een workshop volgen. De keuze bestaat uit de interactieve workshop over de CO2 footprint en reductie of een workshop over duurzame inzetbaarheid. Hier gaan deelnemers aan de slag met het verbeteren van het werkvermogen van personeel. Na afloop van de workshops wordt besproken wat het toepassen van deze twee onderdelen de deelnemers kan gaan opleveren.

De Inspiratiebijeenkomst MVO vindt plaats bij Antropia te Driebergen-Zeist en start om 14:30 uur. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie, het volledige programma en aanmelden bekijkt u de website www.deraadgevers.nl/nieuws.