Agenda

Open dag stal scharrelvleeskuikens

Mill
493 Pluimveehouderij

Details evenement

01 mei 2015
14:30 uur
Mill

1 mei: open dag fam. G. Beelen. Nieuwe stal voor 24.500 scharrelvleeskuikens waarmee de bedrijfsomvang toeneemt tot 49.500 kuikenplaatsen. Met verduisterbare dakramen en uitloopschuiven van Tulderhof. De stal, die voldoet aan de eisen Maatlat Duurzame Veehouderij en Integraal Duurzame Stal- en houderijsysteem, heeft een inpandige buitenuitloop en een dak van sandwichpanelen , voorzien van zonnepanelen, heeft verduisterbare dakramen en uitloopschuiven van Tulderhof. Is uitgerust met een Agro Supply warmtewisselaar met het Louvre-systeem, is voorzien van Scan Air ventilatiekleppen en een Stienen-klimaatcomputer en ingericht met Vall-drinknippels en Vall-Co-voerpannen en uitgerust met een voerweger van Fancom.

Locatie: fam. G. Beelen, Zwaluwstraat 17, Mill (N-B).

Tijdstip: van 14.30 tot 19.00 uur.