Agenda

Nationaal Pluimveecongres

Van der Valk Hotel , Veenendaal
814 Pluimveehouderij

Details evenement

27 mei 2015
Van der Valk Hotel , Veenendaal

27 mei: Nationaal Pluimveecongres

Locatie: (het nieuwe) Van der Valk Hotel, Bastion 3, Veenendaal.

Tijdstip: van 12.00 tot 18.30 uur.

Organisatie: Dutch Poultry Centre, LTO/NOP en ‘Pluimveehouderij’ met als partners Rabobank en VIV Worldwide.

Thema: ‘Leren van de Toekomst - De Toekomst zal het leren’. De Nederlandse pluimveesector is de laatste jaren sterk in beweging. Er is hard gewerkt aan het invoeren van een duurzame productie. Toch blijven sommige organisaties zeer kritisch staan tegenover de sector en laten geen kans ongemoeid om hun geluid te laten horen. Wat moet je doen om positief in beeld te komen bij de samenleving? Wanneer is de samenleving positief over de pluimveehouderij? Hoe ga je om met negatieve reacties? Deze vragen vergen van de gehele sector dat men leert van de lessen uit het verleden. Het inschatten van toekomstige ontwikkelingen en innovaties op het gebied van technologie, milieu, dierenwelzijn en maatschappelijke acceptatie, nationaal en internationaal, zijn essentieel. Daarom is leren van de toekomst heel belangrijk, maar hoe het uitpakt, dat zal de toekomst leren.

Sprekers: Aalt Dijkhuizen (president Dutch Topsector Agri&Food), Frank Dales (algemeen directeur Dierenbescherming) en Ruud Huirne (directeur Food & Agri bij Rabobank Nederland).

Programma en aanmelding (tot 20 mei): http://www.dutchpoultrycentre.nl/pluimveecongres.

Informatie: Kees Cornelissen, tel. (06) 53 18 58 65, e-mail pluimveecongres@poultrycentre.nl