Agenda

Algemene ledenvergadering NOP Vermeerderaars en Opfokkers

Pluimveemuseum, Barneveld
284 Pluimveehouderij

Details evenement

31 maart 2015
Pluimveemuseum, Barneveld

31 maart: algemene Ledenvergadering van de NOP-kring Vermeerderaars en Opfokkers.

Locatie: Pluimveemuseum, Hessenweg 2a, Barneveld (Gld.).

Tijdstip: van 17.00 tot 18.00 uur.

Aansluitend (tot 19.00 uur) buffet met pluimveevleesproducten, beschikbaar gesteld door Novi-Pluim.

Aansluitend openbaar gedeelte van de drie organisaties met als thema ʼDe wereld draait door: de VB-sector op weg naar onbehandelde dieren per 2018. Hoe gaan we dat doen?’. Sprekers: Otto van Tuyl (technisch directeur Aviagen) over de achtergrond van de brede praktijkmonitoring ingrepen bij (groot)ouderdieren’ en dr.ir. Ingrid de Jong (onderzoekster Wageningen UR) over de praktische uitvoering en onderzoeksvragen van de brede praktijkmonitoring. Van 19.00 tot 21.30 uur.