Agenda

Themadag 'Vooruit met het kruid'

Familie van Roessel, Oude Tilburgsebaan 12a, 5133 BE Riel
352 Rundveehouderij

Details evenement

19 februari 2015
10:45 uur
Familie van Roessel, Oude Tilburgsebaan 12a, 5133 BE Riel
DLV Rundvee Advies BV
infodier@dlv.nl
0413-336800
-

Donderdag 19 februari: Themadag 'Vooruit met het kruid' te Riel
De slotbijeenkomst van het praktijknetwerk ‘Vooruit met het kruid’ zal een leerzame en praktische dag zijn. U wordt geïnformeerd over het belang en de mogelijkheden van kruiden in het veld, als basisvoeding voor de koe en als middel om kruiden in te zetten voor algemene en specifieke diergezondheid. Afgelopen jaar zijn op zes melkveebedrijven kruiden gevoerd met als doel verbetering van de totale diergezondheid. De melkveehouders zijn positief over het voeren van diverse gedroogde kruiden en willen tijdens deze dag graag hun kennis en ervaring met u delen.

Zij kunnen u informatie verstrekken over welke kruiden er gevoerd zijn en welke effecten hiervan in de praktijk zijn waar te nemen. De achtergronden van het voeren van kruiden worden door diverse sprekers vanuit diverse invalshoeken op deze dag nader bekeken.

Verder wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn van kruiden in de wei. Welke kruiden er staan en welke mengsels ingezaaid kunnen worden.

U kunt zich tot 12 februari 2015 aanmelden via infodier@dlv.nl. Vermeld bij het aanmelden uw naam en het aantal deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname op basis van volgorde van inschrijving. Bij overschrijden van het aantal aanmeldingen leggen wij een reservelijst aan.

Datum: donderdag 19 februari 2015
Tijdstip: 10.45 tot 15.00 uur
Bij: Familie van Roessel, Oude Tilburgsebaan 12a, 5133 BE Riel

DLV organiseert deze themadag.

Contactpersoon DLV: Edith Finke, tel. 06 – 26 51 87 04 / e.finke@dlv.nl