Agenda

Spiegelreis de Wissel

t/m 08-02-2015 - Nederlands en Belgisch Limburg, Nederlands en Belgisch Limburg
249 Boerderij Academy, Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

06 - 08 februari 2015
07:00 uur
Nederlands en Belgisch Limburg, Nederlands en Belgisch Limburg
LAJK en Groene Kring
info@lajk.nl
06-14842143
100,-

Tijdens de reis gaan de deelnemers actief aan de slag met experts uit Vlaanderen en Nederland. In de voormiddag zijn er individuele en groepssessies rond de diverse competenties. ’s Middags staan er bezoeken aan innovatieve bedrijven in Vlaanderen en Nederland op het programma. De 2 avonden worden ingevuld met een programma waarbij op een luchtige manier verder wordt gebouwd aan de competenties die op die dag centraal stonden. De driedaagse is speciaal voor jonge (toekomstige) bedrijfsleiders tot maximaal 35 jaar uit zowel Vlaanderen als Nederland.

Wegens de projectomkadering, krijgen jongeren uit Limburg en Zuidoost Noord-Brabant voorrang.