Agenda

Open Dagen Hans van Driel

t/m 29-12-2015 - Marconistraat 15, Tiel
623 Mechanisatie

Details evenement

28 - 29 december 2015
09:00 uur
Marconistraat 15, Tiel
Hans van Driel B.V.
info@hansvandriel.nl
0344611444
Gratis
OPEN DAGEN HANS VAN DRIEL

Ontdek het nieuwe Hans van Driel tijdens de Open Dagen in Tiel en Ommen.

Tiel:
Maandag 28 december van 09.00 tot 17.00 uur.
Dinsdag 29 december van 09.00 tot 17.00 uur.

Ommen:
Zaterdag 9 januari van 09.00 tot 17.00 uur.

Graag willen wij u van harte uitnodigen een bezoek te brengen aan één van onze Open Dagen. Op maandag 28 en dinsdag 29 december is het terrein van Hans van Driel aan de Marconistraat 15 in Tiel het toneel voor tal van introducties en noviteiten. Op zaterdag 9 januari organiseren wij ook een Open Dag in Ommen.

Zo presenteert Hans van Driel bijvoorbeeld de nieuwste generatie Atlas mobiele graafmachines en Kobelco rupsgraafmachines, welke u zelf kunt ervaren op het demoterrein. Daarnaast laat Hans van Driel haar volledige leveringsprogramma met merken als Terex en Bergmann zien.

Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze Open Dagen in Tiel dan heeft u zaterdag 9 januari nogmaals een kans om ons te ontmoeten. Op zaterdag 9 januari organiseren wij ook een Open Dag in ons gerenoveerde pand in Ommen.

Naast de verdere professionalisering van deze locatie presenteren wij ook in Ommen het volledige leveringsprogramma en kunt u kennismaken met Huur&Stuur B.V., onze succesvolle verhuurafdeling die de laatste noviteiten op verhuurgebied laat zien.

Het nieuwe Hans van Driel
Na de aansluiting bij Royal Reesink N.V. zijn er bij Hans van Driel meerdere stappen gezet. Naast de voor u bekende Hans van Driel gezichten kunt u kennismaken met een nieuwe generatie medewerkers. Ook is het leveringsprogramma verder uitgebreid met Kobelco rupsgraafmachines en Bergmann wiel- en rupsdumpers. Hans van Driel beschikt nu over een programma aan absolute A-merken die elkaar perfect aanvullen. Met deze kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen zijn wij nog beter in staat om iedere klant optimaal te bedienen.

De aanpassingen in onze werkplaats in Tiel geven ons de ruimte om optimaal inzetbaar te zijn. Voor het adequaat opbouwen van Atlas spoorwegmachines zijn deze werkplekken nu ideaal ingericht en uitgerust.

Met de modernisering van onze locatie in Ommen willen wij ook in deze belangrijke regio een vuist maken en verder bouwen aan onze organisatie.

Al met al genoeg redenen om een bezoek te brengen aan één van onze Open Dagen in Tiel of Ommen.

Adressen:
Hans van Driel B.V. - Tiel
Marconistraat 15
4004 JM Tiel
Tel.: +31 (0)344 611 444
info@hansvandriel.nl

Vestiging Ommen
Hans van Driel B.V. - Ommen
Strangeweg 22
7731 GW Ommen
Tel.: +31 (0)529 452 690
info@hansvandriel.nl