Agenda

ALV COBK en NBFB (Nederlandse en Belgische organisaties fokkers en broeiers)

Pas Reform Hatchery Technologies, Informaticaweg 14, Doetinchem (Gld.)
367 Pluimveehouderij

Details evenement

09 december 2015
15:30 uur
Pas Reform Hatchery Technologies, Informaticaweg 14, Doetinchem (Gld.)
COBK (en NBFB)
spieker@cobk.nl

Algemene Ledenvergadering van de Centrale Organisatie van Broedeieren en Kuikens (COBK), samen met de Nationale Belgische Beroepsvereniging van Fokkers en Broeiers (NBFB) bij Pas Reform Hatchery Technologies, Informaticaweg 14 in Doetinchem.

Na de ALV’s (van 14.00 tot 15.30 uur) is er een gezamenlijk openbaar gedeelte met een introductie door Harm Langen (CEO van Pas Reform), een rondleiding door het Trainings- en Distributiecentrum van Pas Reform en een presentatie door Bouke Hamminga (Director International Sales & Business Development van Pas Reform) over ‘Duurzaamheid in de broederij’.

Aansluitend een borrel en buffet (tot 20.30 uur).