Agenda

Inspiratiesessie "Sierteelt: Samen, Beter en Meer" door Bernard Oosterom

CAH Vilentum, De Drieslag 4 in Dronten
260 Akkerbouw

Details evenement

17 november 2015
12:30 uur
CAH Vilentum, De Drieslag 4 in Dronten
CAH Vilentum Dronten
info@kcagro.nl
088-0206424
0

Het Kenniscentrum Agrofood en Ondernemen, onderdeel van CAH Vilentum, biedt iedere maand een 20 minuten durende inspiratiesessie aan, met aansluitend een netwerklunch. Het Kenniscentrum wil via de inspiratiesessies kennis uit onderzoek/bedrijfsleven verspreiden en onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verder met elkaar verbinden.

Bernard Oosterom zal aandacht geven aan huidige initiatieven in de sierteelt, maar zeker ook aan een aantal ontwikkelingen die aan de horizon steeds meer zichtbaar worden en waar echt nieuwe antwoorden op ontwikkeld moeten worden.

De inspiratiesessies zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden.
Aanmelden is niet nodig.