Agenda

Gees in Wintersfeer

t/m 28-11-2015 - Gees(Dr), centrum
704 Evenementenhal

Details evenement

27 - 28 november 2015
Gees(Dr), centrum
Stichting Gees in Wintersfeer
0524582183
€ 0,00
GEES IN WINTERSFEER

 

Het Drentse dorp Gees met zijn Saksische boerderijen is op 27 en 28 november 2015 al in Wintersfeer. Boerderijen, huizen en bedrijven zijn  sfeervol verlicht . Op en in baanders, delen en schuren  vinden allerlei activiteiten plaats: muziek, theater, beeldhouwen, schilderen maar ook andere activiteiten en demonstraties.  Ook aan activiteiten voor  kinderen besteden we aandacht.   Ook de inwendige wordt uiteraard niet vergeten met onder andere   winterse lekkerijen  en proeverijen.   Winkels(tjes) van de plaatselijke ondernemers met woondecoraties, meubels, woontrends, antiek en curiosa, brocante en kleding tonen hun waren.

Gees is tijdens het evenement (nadrukkelijk géén kerstmarkt) afgesloten voor het verkeer. Wel  is  Gees per openbaar  vervoer bereikbaar. Huifkaren zorgen er echter voor dat de bezoekers niet alles lopend  hoeven af te doen.  Beide dagen bent u van harte welkom. Vrijdag van 16.00-21.00 en zaterdag van 13:00-21.00. Voor actuele informatie over het programma etc. en foto’s van voorgaande edities,   zie onze website: www.geesinwintersfeer.nl.  Laat u verrassen en tot ziens bij Gees in Wintersfeer.