Agenda

Provinciale jongveekeuring Overijssel-Flevoland 10 oktober 2015‏

t/m 11-10-2015 - Luttenberg
340 Rundveehouderij

Details evenement

10 - 11 oktober 2015
09:30 uur
Luttenberg
JVC Overijssel-Flevoland
0627495266
gratis
Op zaterdag 10 oktober 2015 wordt in de Manage ‘’de Luttenberg’’ de 62ste editie van de provinciale jongveekeuring van Overijssel en Flevoland georganiseerd. De organisatie is in handen van de Jongeren Veeteelt Commissie Overijssel – Flevoland. Tijdens deze dag strijden ongeveer 130 deelnemers in de leeftijd van 4 tot 25 jaar met hun kalf voor de prijzen. Titels zijn te verdelen in de categorieën exterieur van het kalf, het toilet en het voorbrengen van het kalf. De dag start om half 10 met de individuele rubrieken, na de middag vindt de groepenkeuring plaats en aansluitend volgen rond 2 uur de kampioenschapskeuring en de prijsuitreiking.

Deelname voor deze wedstrijd is afgedwongen op de regionale wedstrijden die afgelopen zomer plaats hebben gevonden. Deze wedstrijd is voor jongeren, georganiseerd door jongeren.

Daarnaast wordt er voor de liefhebbers een veebeoordelingswedstrijd georganiseerd waar leuke prijzen mee te winnen zijn.