Agenda

Open dag vleesvarkensstal familie Willemsen

Nijkerkerstraat 49a, Putten
551 Varkenshouderij

Details evenement

10 oktober 2015
13:00 uur
Nijkerkerstraat 49a, Putten
AgruniekRijnvallei Voer B.V.
0317-499520
Mede namens familie Willemsen nodigen wij u van harte uit voor een open dag. Tijdens de open dag op zaterdag 10 oktober kunt u de nieuwe vleesvarkensstal voor 1.920 vleesvarkens bekijken. De heer Willemsen is deelnemer aan het project 'Vallei Boert Bewust' en speelt met zijn bedrijf in op de maatschappelijke wensen.

De stal heeft onder andere een bollevloer-hok met gescheiden water- en mestkanaal en schuine putwanden. Kijk voor meer bijzonderheden van de stal en de deelnemende bedrijven op www.agruniekrijnvallei.nl.

U bent van 13.00-17.00 uur welkom bij de familie Willemsen. Onder het genot van een hapje en een drankje informeren wij u graag over de actuele zaken.