Agenda

Open dag FarmCamps Stolkse Weide - Melkveebedrijf Uittenbogaard

Bovenkerkseweg 49, Stolwijk
1191 Rundveehouderij

Details evenement

06 september 2014
10:00 uur
Bovenkerkseweg 49, Stolwijk
Wilco en Durkje Uittenbogaard
stolkseweide@live.nl
0182341300
Gratis

In juni dit jaar zijn Wilco en Durkje Uittenbogaard uit Stolwijk gestart met een camping naast het melkveebedrijf. Kamperen bij de boer, maar dan in een luxe Lodge- of Safaritent. Kinderen helpen mee op de boerderij en kunnen hun eigen boerenknechtdiploma verdienen. Zo helpen ze met kalfjes voeren, koeien uit de wei halen, koeien melken en maken ze hun eigen boerenijs met producten van de boerderij. Tevens kun je op de boerderij terecht voor kinderfeestjes. Op zaterdag 6 september wordt er een open dag gehouden van 10.00 - 16.00 uur. Je kunt in een Lodge- en Safaritent kijken en in de stallen bij de koeien en de kalfjes. Kinderen kunnen spelen in de Water Pret Weide, op de Traktor Banden Klimtoren, in de Hooi Hooi Speelschuur of knuffelen met konijntjes in de Knuffelschuur. Er zijn ook kraampjes aanwezig met streekproducten, info en koopwaar. Eén van de bezoekers op deze open dag wint een gratis vakantie! Locatie open dag: FarmCamps Stolkse Weide, Bovenkerkseweg 49 in Stolwijk. Kijk voor meer info op www.facebook.com/farmcampsstolkseweide