Agenda

Open avond bij CAH Vilentum in Dronten

CAH Vilentum, Dronten
384 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

26 augustus 2014
19:30 uur
CAH Vilentum, Dronten
CAH Vilentum
088 020 6000

Open avond bij CAH Vilentum in Dronten

 

Dronten –  Wil je doorstromen naar een hogere functie of wil je een carrière switch maken en ben je daarom op zoek naar een deeltijdstudie? Kom dan naar de open avond van CAH Vilentum vestiging Dronten op dinsdag 26 augustus. Steeds meer studenten kiezen voor deze kleinschalige hogeschool. CAH Vilentum in Dronten biedt de volgende bachelor studies in deeltijd aan: Bedrijfskunde & agribusiness (optioneel met de specialisatie Management, paardenhouderij & sport), Management, beleid & buitenruimte, Tuin- en akkerbouw en Dier- en veehouderij.  Daarnaast zijn er de volgende Associate degrees: Management, beleid & buitenruimte, Ondernemerschap, Duurzame visserij en Ondernemend wijkmanagement.

 

Op dinsdagavond 26 augustus kun je uitgebreid kennismaken met ons deeltijdaanbod en de docenten. Het programma start om 19.30 uur.

Tijdens een deeltijdstudie aan CAH Vilentum in Dronten leer je onder andere werkprocessen te besturen en te organiseren. Je gaat op zoek naar innovatieve oplossingen om noodzakelijke vernieuwingen in een bedrijf door te voeren. Ook ontdek je hoe je problemen kunt oplossen en hoe je verbeteringen binnen een bedrijf tot stand brengt.

 

Ben je op zoek naar een vervolgstudie en ben je geïnteresseerd in één van de deeltijdstudies van CAH  Vilentum vestiging Dronten? Kom dan langs, als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd.