Agenda

Jongveedag Peel en Maas

Witdonk 19, Meijel
742 Rundveehouderij, Akkerbouw, Mechanisatie

Details evenement

03 augustus 2014
10:00 uur
Witdonk 19, Meijel
hmfdelouw@gmail.com
06-23904553
gratis toegang

Jongveedag Peel en Maas 3 augustus 2014
Op zondag 3 augustus vindt voor de 15de keer de Jongveedag Peel en Maas plaats. Dit jaar stelt Angels Holsteins, Witdonk 19 te Meijel, haar deuren open voor publiek. Tijdens deze open dag vindt tevens de grootste kalverkeuring van Zuid-Nederland plaats. Daarnaast is er ook een voorbreng en showmanship wedstrijd.

De jongveedag is een dagje uit geschikt voor de hele familie van jong tot oud. Naast de wedstrijd is er de mogelijkheid om een modern melkveebedrijf te bekijken. Ook is er een knuffelhoek en springkussen voor de kinderen. Daarnaast kunt u in de tent terecht voor een drankje of versnapering.
Het bestuur nodigt u en uw familie van harte uit om met ons de dag tot een succes te maken.
Zie www.jongveedagpeelenmaas.nl voor meer info en hopelijk tot ziens op zondag 3 augustus!