Agenda

Bauernkultur

t/m 06-07-2014 - Oschersleben (D.)
674 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij

Details evenement

05 - 06 juli 2014
08:00 uur
Oschersleben (D.)
mennohagoort@web.de

Concert met bedrijfsbezoek in Duitsland
Een groep geëmigreerde boeren organiseert 5 juli in het Duitse Oschersleben (Bode) een concert met een optreden van de band Mooi Wark. Het concert is zowel bedoeld voor geëmigreerde boeren als voor liefhebbers uit Nederland. Voorafgaand aan het concert is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan het gecombineerde melkvee- en akkerbouwbedrijf van Harry Weinans in Kroppenstedt, vlakbij de feestlocatie. Weinans melkt 1.000 koeien en bewerkt zo’n 2.000 hectare grond.
Op het feestterrein is tevens een minibeurs, georganiseerd door sponsoren van het evenement en vindt een trekkertrek plaats. Meer informatie is te vinden op de website www.bauernkultur.com